Arnold van Kreveld

Strateeg, onderzoeker, marketeer en procesbegeleider

Arnold is beleidsbioloog en combineert een sterk analytisch vermogen met een oplossingsgerichte visie. Wat zijn de problemen, waar liggen de kansen en hoe kunnen die worden benut?

Arnold werkte 15 jaar voor het Wereld Natuur Fonds, waarvan 10 als hoofd Bossenprogramma. In 2004 koos hij voor het opdoen van ervaring in het bedrijfsleven, en was 5 jaar (parttime) hoofd Marketing en Duurzaamheid bij houthandel Precious Woods Europe.

Sinds 2004 werkt Arnold als freelance consultant voor ngo's, bedrijven en overheden. Daarnaast is hij:

Op 8 maart 2018 spreekt Arnold op het symposium Ecologie en de praktijk in Eindhoven over actieve bescherming onder de Wet natuurbescherming.

Ingrid Roerhorst

Specialist in onderzoek, analyse en het schrijven van heldere teksten

Wat is de boodschap? Hoe kan deze zo helder en effectief mogelijk worden gecommuniceerd en gepresenteerd? Deze vragen staan centraal in het werk van Ingrid. Daarbij staat de doelgroep altijd scherp op haar netvlies.

Ingrid werkte eind jaren tachtig in het bedrijfsleven en daarna bij de Stichting Natuur en Milieu. Sinds 2000 werkt zij als freelance consultant voor ngo's, bedrijven en overheden.

In de publicatie Duurzame verleiding - De onbenutte kansen bij de promotie van duurzame ontwikkeling zette Ingrid de ideeën van Bureau Ulucus over effectievere promotie van duurzame ontwikkeling uiteen.

BUREAU ULUCUS