Team

Arnold2

Arnold van Kreveld

Arnold is beleidsbioloog en combineert een sterk analytisch vermogen met een oplossingsgerichte visie. Wat zijn de problemen, waar liggen de kansen en hoe kunnen die worden benut?

Arnold is van jongs af aan gefascineerd door ecologie en ecologische geschiedenis en brengt veel tijd buiten door (met camera en verrekijker). Daarnaast verdiept hij zich in het menselijk gedrag en verschillende maatschappelijke thema’s. Arnold werkt graag samen met deskundigen op andere vlakken. Zijn ervaring is dat juist op die manier veel kan worden geleerd en ontdekt.

Ingrid2

Ingrid Roerhorst

Ingrid is gespecialiseerd in onderzoek, analyse en het schrijven van – en redigeren tot – heldere teksten. Wat is de boodschap? Hoe kan deze zo helder en effectief mogelijk worden gecommuniceerd en gepresenteerd? Deze vragen staan centraal in het werk van Ingrid. Daarbij staat de doelgroep altijd scherp op haar netvlies.

Ingrid is geïnteresseerd in een breed scala aan maatschappelijke thema’s, waardoor zij vaak een verrassende kijk heeft op vraagstukken. Zeker op het gebied van onderzoek en bij het opstellen van artikelen en rapporten voorkomt die brede blik een kokervisie.

error: Content is beschermd